JOBS

Продавач/ка

 

Биди дел од тимот на SHEEZICK NA REEZICK. Прати CV и фото на info@sheezicknareezick.com

•  Одговорност и прецизност

•  Способност за тимска работа

•  Флексибилна, комуникативна и динамична личност

•  Лојалност и иницијативност

•  Солидно познавање на англиски јазик

•  Со или без работно искуство

 

Одговорности и задачи:

•  Услужување и продажба на целиот асортиман

•  Работа на каса

 
SHEEZICK NA REEZICK © 2018. UKION SHOPS