Jobs

Шизик на ризик ДОО Скопје, за потребите на своите продавници во Скопје и во Охрид, вработува персонал за продажба

 

 

 

 

 

Ако се препознавате во бараниот профил и сакате да бидете дел од нашиот тим пратете ја својата кратка биографија и мотивационо писмо на: info@sheezicknareezick.com (како предмет да се наведе позицијата за која се аплицира)

SHEEZICK NA REEZICK © 2024. UKION SHOPS