> RAZ-DVA-TRI

Раз-два-три кај Шизик на ризик — 15% попуст на еден, 20% попуст на два и 25% попуст на купени три или повеќе производи.

Попустот се пресметува автоматски на производите во кошничка 

Не се комбинира со други акции и купони

Производите со цена до 600 денари не се опфатени во понудата

Картонско подарок пакување

Количините се сериски ограничени

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

There are no products to list in this category.

 
 
SHEEZICK NA REEZICK © 2023. UKION SHOPS